Online offerte

Welkom bij de BTG online offerte voor draadloze alarmsystemen

Hier kunt u geheel vrijblijvend, aan de hand van een aantal eenvoudige vragen, zelf een offerte samenstellen voor een draadloos alarmsysteem.

BTG Beveiligingsinstallaties biedt twee draadloze alarmsystemen aan die excelleren in betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en vormgeving: Visonic Powermaster en Ajax Systems.

Alle getoonde prijzen in de offerte zijn inclusief BTW en inclusief installatie.

Indien u vragen heeft kunt u ons bellen op 024-3777100. Als u de werking van het alarmsysteem wilt bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom

Een modern draadloos alarmsysteem is een flexibele, betrouwbare en vooral betaalbare manier om uw woning te beveiligen.

Alle componenten kunnen vrij geplaatst worden op de beste locaties want er hoeft geen bekabeling aangelegd te worden. Dat maakt de aanleg eenvoudig en de kosten overzichtelijk.

Visonic Powermaster

Voor optimale betrouwbaarheid

De uitgebreide combinatie van optimale betrouwbaarheid, prestaties en mogelijkheden maken de Visonic PowerMaster systemen tot het leidende product in de markt. Met behulp van de revolutionaire Visonic PowerG draadloze netwerk technologie (patent) voorziet de PowerMaster productlijn volledig in de behoeften van meldkamers, installateurs, huiseigenaren en zakelijke eindgebruikers.

De PowerMaster familie biedt draadloze robuustheid en betrouwbaarheid dichter dan ooit bij die van bekabelde systemen. Dit elimineert sterk de kosten van het installeren van een bekabeld systeem en het risico van schade tijdens installatie.

Met een superieur draadloos bereik, een lange levensduur van de batterijen en een ongeëvenaard gemak van installatie voldoen de PowerMaster systemen aan al deze uitdagingen en gaat de confrontatie aan met geavanceerde toepassingen en zware omstandigheden.

Ajax Systems

Stijlvolle beveiliging zonder concessies

Ajax Systems is een van de best beoordeelde beveiligingsbedrijven ter wereld en biedt complete Smart beveiligingsapparaten die uw gehele huis of bedrijf kunnen beveiligen. Naast de functionaliteiten, is er ook erg veel aandacht besteed aan het ontwerp van het systeem, wat onderstreept wordt door het motto van Ajax Systems; "When Security is Art"

Alle functionaliteiten van uw Ajax Systems alarm zijn te bedienen via een handige app die u gratis kunt downloaden op uw telefoon en of tablet.