Onze medewerkers!

Wim van Ederen, Beveiligingsadviseur
Al meer dan twintig jaar ben ik reeds werkzaam in de beveiligingsinstallatietechniek. Met een elektrotechnische achtergrond in vorm van de HTS opleiding en een grote affiniteit met automatisering ben ik in 1993 begonnen met het praktisch invullen van beveiligingsvraagstukken. Met name het contact met mensen en het zoeken naar oplossingen, daar waar anderen afhaken zorgen voor dagelijks plezier in mijn werk. Wij hebben een geweldig bedrijf dat alleen kan bestaan door het enthousiasme van ons team. Met gepaste trots stel ik mijn collega’s aan u voor, die stuk voor stuk het visitekaartje zijn van ons bedrijf:
Eric Timmers, Hoofd technische dienst
Eric heeft jarenlange ervaring in de elektrotechnische installaties. Toch blijft er een verschil tussen een elektrotechniek en een beveiligingstechniek. Het is veelzijdiger en subtieler. Je hart ligt er of ligt er niet en ondanks de mogelijkheden die hij zou hebben gehad binnen hun eigen familiebedrijf heeft hij bij De Beveiligingswinkel gekozen voor verantwoordelijke baan waarbij automatisering en elektrotechniek samen komen. Eric neemt de tijd voor klanten en voor zijn collega’s en zorgt voor een stroomlijning van alle technische knowhow en projecten.
Miranda van den Bosch, Administratie
In Nederland is elk bedrijf een administratiekantoor met een nevenfunctie. Gestoord word ik van alle regels, registraties en procedures voor procedures. Miranda houdt gelukkig van orde en overzicht en past dit toe op de administratieve chaos die techneuten achterlaten. Zij weet administratieve last tot lust te transformeren. Ze is niet alleen de olie op de administratieve machine, zij is de spil. Als wij (mannen) het weer eens niet kunnen vinden weet Miranda waar we zoeken moeten.
Reinaard Broekman, Technische dienst
Reinaard heeft in de jaren dat hij bij ons werkt zoveel kennis geabsorbeerd dat het gewoon prettig is om hem over problemen te horen praten. Een probleem is pas een probleem als er geen oplossing is lijkt wel zijn motto. En oplossingen vindt hij uiteindelijk altijd. Ook zonder alle technische opleidingen en cursussen zou Reinaard een technisch zwaargewicht zijn geworden. Door al zijn opleidingen is het alleen sneller gegaan. De eerste jaren was Reinaard degene die de vragen stelde, nu is hij degene die de antwoorden geeft.
Sjaak Lucassen, Technische dienst
Soms heb je het geluk dat een bedrijf niet in de gaten heeft dat ze een enorm potentieel laten gaan. Zoals Sjaak die ons team ook al vele jaren versterkt. Sjaak heeft de nodige kennis reeds opgedaan bij collega bedrijven. Hij is erg leergierig en staat altijd vooraan als er cursussen gevolgd kunnen worden. Zijn kennis weet hij in klare taal over te brengen via de telefoon. Dat is toch wel prettig bij een technische helpdesk. Ik hoop dat Sjaak net als mijn andere collega’s nog jaren bij ons blijft.
 JohnTitman John Titman
John is de Galaxy en data specialist binnen het bedrijf. Hoewel andere panelen hem niet vreemd zijn, blijft John zijn enthousiasme over het Microtech Galaxy paneel ongeëvenaard. De 25 jaar ervaring in technische beroepen en het overzicht dat John altijd bewaart, maakt John overal inzetbaar.
niels
Niel Bos, Technische dienst
Vaak vergeet ik dat Niels nog een jonge vent is en pas 2 jaar bij ons werkt. Dat komt omdat hij zo zelfstandig is en technisch inzicht heeft. Voordat hij bij ons in dienst kwam, had hij al zelfstandig thuis een compleet ATS paneel uitgevlooid en geïnstalleerd. De meeste monteurs moeten daarvoor op een 2-daagse cursus. Niels is trots op zijn werk en dat merk je aan alles.
Jan Bijman, Afdelingshoofd brandbeveiliging
Jan is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling brandveiligheid. Hij heeft een praktische kijk op zaken en een hekel aan overkill. Zijn werktuigbouwkundige achtergrond en bedrijfskundige opleiding maken Jan tot een waardig gesprekpartner om samen knopen door te hakken. Zijn enorme enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk. Hij werkt uiterst correct en zorgvuldig met een inzet die je maar zelden ziet. Jan is daarmee het fundament van deze afdeling.