Welkom op de website van BTG Beveiligingsinstallaties.

BTG Beveiligingsinstallaties is een NCP gecertificeerd BORGBORG logo Beveiligingsbedrijf dat gevestigd is in Nijmegen. BTG adviseert, levert en onderhoudt al meer dan 20 jaar beveiligingssystemen, zoals inbraakbeveiliging, camera beveiliging en brandbeveiligingsinstallaties.

Het team van BTG bestaat uit elf gedreven medewerkers die er samen voor zorgen dat de installaties optimaal functioneren en klanten op al hun vragen een antwoord krijgen. De serviceorganisatie van BTG staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om storingen op te lossen.

De technische ontwikkeling gaat snel en ook in de beveiligingstechniek hebben we steeds meer te maken met automatisering. Beveiligingsinstallaties vragen om een volledig andere benadering dan elektrotechnische installaties en dat stelt ook bijzondere eisen aan de mensen die in deze branche werken. Naast kennis van automatisering is op een abstract niveau kunnen analyseren noodzakelijk om de steeds complexer wordende installaties te kunnen beheersen en beheren. Bij elke implementatie van techniek zul je je moeten afvragen of dit ten dienste van de gebruiker staat en het automatiseren geen doel op zich is geworden. BTG gaat op zoek naar de toegevoegde waarde van de techniek voor de gebruiker.

Neem contact met ons op of kom een vrijblijvend langs om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. Het is zeker de moeite waard.
pand853